Privatlivspolitik

Generelle vilkår
Politiken-Fondens formål er blandt andet at yde tilskud til kulturelle, presse- eller uddannelsesmæssige formål samt dermed beslægtede opgaver.

Vi lægger stor vægt på, at du er tryg ved at bruge vores tilbud og tjenester. Derfor har vi en klar politik om at behandle de oplysninger, du giver os ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen på området.

Politiken-Fonden indsamler en række oplysninger om dig, Vi indsamler og bruger oplysninger i overensstemmelse med Persondataforordningens art. 6 stk. 1 litra F, som omhandler legitim interesse og anden lovgivning, der er relevant i din benyttelse af Politiken-Fondens tjenester.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores privatlivspolitik og indsamler kun oplysninger, du selv afgiver til os enten direkte eller via dit besøg på vores hjemmeside.

Kort beskrivelse af behandlingen af personoplysninger
Politiken-Fonden lægger stor vægt på, at du er tryg ved at aflevere dine oplysninger til os. Vi bruger kun dine oplysninger i overensstemmelse med Persondataforordningen og anden lovgivning. For at du hurtigt kan få et overblik, har vi lavet en opsummering af, hvordan vi behandler personoplysninger. Vi anbefaler dog, at du læser hele privatlivspolitikken for at opnå indsigt i, hvordan vi indsamler og behandler dine oplysninger. Politiken-Fonden behandler dine oplysninger sikkert og fortroligt.

Hvis du vil vide mere om reglerne for lovlig behandling af personoplysninger, kan du få mere udførlig information i Persondataforordningen og på Datatilsynets hjemmeside, www.datatilsynet.dk

Vi opdaterer og ændrer løbende vores privatlivspolitik, så den er tilpasset lovgivningen og den teknologiske udvikling. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside. Datoen for seneste opdatering af privatlivspolitikken er maj 2018.

Hvis du har yderligere spørgsmål til, hvilke oplysninger Politiken-Fonden har indsamlet, registreret og løbende behandler om dig, vil have rettet oplysningerne eller vil have dine oplysninger slettet skal du kontakte elsebet.hoegsberg@jppol.dk.